Mnenje – Darja Zakrajšek, Grosuplje

»Za operacijo dioptrije sem se odločala več let, saj se je v meni konstantno pojavljal podzavestni strah ter vprašanje: “Kaj, če bo šlo med operacijo kaj narobe in bom izgubila vid?” Z namenom pridobivanja informacij sem obiskala nemalo očesnih centrov po Sloveniji, ter se z njihovimi strokovnjaki posvetovala o samem poteku posega. Pa se navkljub vsemu še vedno nisem bila pripravljena odločiti za korak naprej.
Tako je bilo vse dokler nisem obiskala Očesnega centra Preskar v Novem mestu. Prepričali so me s profesionalnim pristopom do stranke, njihovo prijaznostjo ter predvsem pripravljenostjo svetovanja v zvezi z vsemi mojimi vprašanji in dilemami.
Tako kot so mi zatrjevali, sam poseg ni bil niti najmanj boleč, prav tako pa bolečine nisem občutila niti kasneje doma pri okrevanju. Po posegu se je moj vid izjemno izboljšal in sedaj mi je že nekoliko žal, da se za operacijo oči nisem odločila že pred leti. Z moje strani tako celotno osebje očesnega centra Preskar prejme vse pohvale ter priporočila vsem tistim, ki se za tovrstni poseg šele odločajo.«

Vrsta operacije: Operacija dioptrije z vstavitvijo multifokalne lečke
Datum operacije: 03. 05. 2022